Bárki számára megvehető a Google Glass okosszemüveg

Google Glass okosszemüveg

A Google úgy döntött, hogy kinyitja azokat a kapukat, amelyek az okosszemüveghez vezetnek. Mostantól minden USA-ban élő ember számára megvásárolhatóvá teszik a Google Glass okosszemüveget. Már csak az 1500$-os ár szabhat gátat az embereknek.

Körülbelül egy hónappal ezelőtt arról számoltam be, hogy a Google egy napra mindenki számára megvásárolhatóvá teszi a szemüveget. Ezen akciójuk során akkora kereslet mutatkozott a szemüveg iránt, hogy még a nap vége előtt felvásárolták a készleten lévő összes darabot. Hatalmas sikernek örvend a Google Glass, pedig mai napig sok negatív megnyilvánulás éri a felhasználókat. Az webes óriás akkor megígérte, hogy kárpótolni fogják azokat, akik a készlet hiánya miatt nem tudták megvásárolni az okosszemüveget. A kárpótlás megérkezett.

A Google minden USA-ban élő számára megvásárolhatóvá tette az okosszemüveget. Amennyiben valaki venni szeretne egyet, csak annyi a dolga, hogy felmegy a weboldalukra és rendel egyet az ott található űrlap segítségéve.

Amanda Rosenberg okosszemüveggel
Azt viszont minden vásárlónak tudnia kell, hogy a Google Glass még mindig egy béta verzió. Mind a szoftver, mind a hardver része további fejlesztéseket igényel. Jó hír azonban, hogy a sok új felhasználói visszajelzéssel gyorsabb ütemben fejleszthetik az eszközt, ezért aki kibírja, hogy nem veszi meg most az okosszemüveget, az jobban járhat. A készülék egyik leggyengébb pontja az akkumulátor, amely csupán néhány óra aktív használatot tesz lehetővé.

Lassan, de biztosan Európába is eljut majd a szemüveg és bízzunk abban, hogy nem kell majd közel 300.000 Forintos árat kifizetni az eszközért.

Vélemény, hozzászólás?