Jamie Olivert is befőzte a Google – főzzünk okosszemüveggel

kitchme okosszemüveg alkalmazás

A Google Glass okosszemüveg első megjelenése óta a webes óriás hatalmas hangsúlyt fektet a marketingre. Olyan neves emberek fején láthattuk már a Google okosszemüvegét, mint Roger Federer, Lewis Hamilton vagy Károly herceg. A következő nagy név pedig nem más, mint Jamie Oliver, az angolok népszerű sztárszakácsa.

Jamie a videóban bemutatja, hogy miként lehet főzős műsort készíteni operatőrök és hangmérnökök nélkül. Persze profit, csak profikkal lehet készíteni. A sztárszakács megmozdulása nem volt egyedülálló. Korábban Roy Choi tálalt nekünk videón keresztül az egyik felfedező történet keretében.

Roy Choi felfedező története:

A Google Glass okosszemüveg egyébként kiválóan alkalmas lehet a szakácskönyvek leváltására. Már most több kiváló alkalmazás található, amelyek rendkívül finom recepteket kínálnak a felhasználóknak. Ilyen például a KitchMe. Az okosszemüveg és a rajta található főzős alkalmazások előnye, hogy a szakácsnak nem kell félre-félre tekintenie, hogy a következő lépést megtudja, ezzel is gyorsítva a folyamatokat. Néhány app már a bevásárlás során, a hozzávalók jelzésével is hasznunkra válik. Remek újítások, amelyek nélkül eddig is megvoltunk, de segítségükkel egyszerűbben mehetnek a dolgok.

kitchme okosszemüveg alkalmazás

Vélemény, hozzászólás?