Kacsintással játszhatsz az okosszemüveges Flappy Birddel

Flappy Bird játék

Az online világ tegnap arról számolt be, hogy a viselhető eszközökre optimalizált Androidos rendszerekre megérkezett az utóbbi idők egyik legnépszerűbb játéka, a Flappy Bird. Ez azért érdekes, mert a rendszer e változata még viszonylag friss, de a fejlesztők máris gőzerővel dolgoznak, hogy alkalmazásaik minden platformon elérhetőek legyenek a Google uralkodó rendszerén.

Ma pedig már arról írhatok, hogy a Google Glass is megkapja az ugráló madárkát. Az játék e verziója megszólalásig hasonlít az eredeti, okostelefonos változatra, de itt nem a kezünkkel irányítjuk a madárkát, hanem dupla-pillantásokkal.

A Google egyébként korábban már kiadott egy mini-játék csomagot, amelyben néhány egyszerű játék található:

  • Tenisz: A játék során fejünket használjuk ütőként, amit jobbra-balra mozgatva használhatunk. A mozgásokat az okosszemüveg érzékelőinek köszönhetően követi le az alkalmazás.
  • Egyensúlyozás: Szintén a fej jobbra-balra mozgatásával tarthatjuk egyensúlyban az épített rakást, hogy az ne dőljön össze.
  • Darabolós játék: A játékban különböző formákat darabolhatunk szét a kezünk mozgatásával. A játék hasonlít a Fruit ninja játékra, amelyben gyümölcsöket kaszabolhatunk.
  • Továbbá még van benne párosítós memóriajáték és agyaggalamb lövészet is.

Vélemény, hozzászólás?