Létesíts nemi kapcsolatot a Google okosszemüvegével

Újabb felnőtteknek szánt alkalmazás látszik kibontakozni a Google platformjára. A múltban már volt példa erotikus tartalmat kínáló alkalmazásra, de akkor a Google miatt elhasalt a történet. Most itt a következő, ami sokkal izgalmasabb.

A 2013-as év első felében egy fejlesztőcsoport létrehozta az első erotikus alkalmazást a Google okosszemüvegéhez. A MiKandi fejlesztés akkor elbukott, mivel az megsértette a Google irányelveit, így az appot törölték az alkalmazásboltból. Most itt a következő próbálkozás, amely egy kicsit komolyabb tartalmat kínál.

Egy három főből álló londoni fejlesztőcsapat egy új élménnyel kívánja megajándékozni az erotikus tartalom után éhezőket. Alkalmazásuknak köszönhetően részesei lehetünk egy együttlétnek két perspektívából. Az alkalmazás használatához elég csak annyit mondani, hogy „ok glass, it’s time”, vagyis idő van. Ha pedig már meguntuk, akkor az „ok glass, pull out” paranccsal már el is hagyhatjuk az alkalmazást. A Glance névre keresztelt alkalmazással felkapcsolhatjuk az intelligens lámpákat, indíthatunk háttérzenét vagy kérhetünk pozitúra javaslatokat is a szexuális együttléthez. Ezek aktiválására használhatjuk az “ok glass, lights on”, “ok glass, play Marvin Gaye…” vagy az “ok glass, give me ideas..” parancsokat. Az eseményről készíthetünk videót is, amelyet csak a kezdeményező fél menthet le ezzel védve személyiségi jogainkat.

Képernyőkép a glassandsex.com-ról
Képernyőkép a glassandsex.com-ról

 

Bővebb információ az alkalmazás weboldalán.

Ti kipróbálnátok az alkalmazást?

Vélemény, hozzászólás?